تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 12 شوال 1445 Saturday, 20 April , 2024
5

دیدار شهردار اهواز از خبرگزاری ایسنا

  • کد خبر : 5965
  • 16 آذر 1400 - 20:44
دیدار شهردار اهواز از خبرگزاری ایسنا
همزمان با ۱۶ آذر روز دانشجو ، رضا امینی شهردار اهواز و امیر آهن جان مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اهواز میهمان تحریریه ی خبرگزاری ایسنا به میزبانی دکتر علوی رئیس جهاد دانشگاهی اهواز بودند .

به گزارش امید جنوب، در این دیدار علوی به تشریح رسالت این خبرگزاری پرداخت و گفت: ایسنا تنها خبرگزاری است که با هویت دانشجویی تنها با تکیه بر توان و خلاقیت و بدون جانبداری و اهداف مغرضانه اخبار خوب ، مفید و امید بخش و همچنین معضلات و مشکلات را مخابره می‌کند.

رضا امینی نیز در ادامه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو ، در پاسخ سوال دبیر سرویس اجتماعی خبرگزاری ایسنا مبنی بر اینکه چه اولویت ها واهدافی در مجموعه مدیریت شهری دارند اظهار کرد: اولویت ما ایجاد حاشیه زیبا برای رودخانه کارون و تبدیل آن به یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری ملی و بین المللی ، حل معضل دفع آبهای سطحی ، نهضت آسفالت و همچنین توسعه مناطق کم برخوردار است که در کانون توجه می باشد .
وی ادامه داد: طبق یک تناسب و قاعده در بین کلانشهرها که ۳۰ درصد بودجه به امور جاری و پرداخت حقوق و ۷۰ درصد به امور عمرانی اختصاص می‌یابدگفت: متاسفانه این موضوع در شهر اهواز وجود ندارد و بخش اعظمی از درآمدها به حقوق و دستمزد پرسنل اختصاص می یابد.

امینی تصریح کرد: علیرغم چالش‌های فراوان در شهر اهواز و با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور ، علاوه بر مدیریت جهادی و همیاری مردم نیاز به یک برنامه‌ریزی اصولی داریم .

شهردار اهواز در پاسخ به سوال دیگری از خبرنگار خبرگزاری ایسنا در خصوص انتصابات اخیر در شهرداری نیز گفت: انتصاب در هر اداره یا سازمانی یک امر عادی است و شهرداری اهواز هم از این قاعده مستثنی نیست و ما هدف‌مان اینست که بتوانیم با این انتصابات گامی در جهت رشد و توسعه شهر اهواز برداریم.

وی در ادامه با اشاره به مدیریت، منابع و زمان به عنوان سه ضلع مهم حل چالش های مدیریت شهری عنوان کرد: اهواز نیازمند جهش بزرگی در عرصه های مختلف از جمله سرمایه گذاری و مشارکت اقشار مختلف در امر توسعه و بهسازی بافت های فرسوده و ناکار آمد است که این موضوع نیز دردستور کار حتما قرار خواهد گرفت تا از املاک و اراضی که متعلق به شهرداری است در پروژه های عمرانی جهت ایجاد و ساخت امکانات رفاهی، اجتماعی و فرهنگی مانند فضای سبز استفاده کنیم و سرمایه های منجمد در شهرداری را به سرمایه های تولید تبدیل کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در کار تیمی ضرورت رسیدن به هدف، تعامل بین بخشی است که باتوجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای حل وضعیت آب های سطحی و لزوم تعامل با آبفای استان در حال برنامه‌ریزی جامع هستیم تا با مدیریت یکپارچه به سمت توسعه اهوازی برویم که شان مردم آن حفظ شود.

در پایان این نشست خبری شهردار اهواز با اهدای قاب عکسی مزین به تصویر رهبر معظم انقلاب و سردار دلها جلسه را خاتمه داد.

لینک کوتاه : https://omidjonob.ir/?p=5965

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : 2
  1. 🟦 شهرداری اهواز باید از لاک انفعال خارج شود اما چگونه؟

    🟦 اشکال فاحشی که بعنوان یک اصل دائم التکرار در همه ادوار شهرداری وجود دارد نداشتن سناریو برای جذب سرمایه های خُرد است.

    🟦 برخی تصمیمات شهرداری اهواز حکایت سنگ بزرگ است که نشانه نزدن است و مصداق آن برنامه ریزی غیر اصولی در جذب سرمایه گذار برای شهرک پزشکان موسوم به طرح ۱۵۳ هکتاری است که اگر بصورت فاز بندی و متناسب با پتانسیل سرمایه گذاران خُرد در منطقه در قالب اجزاء یک کل و چند بخشی طرح ریزی می شد شاید امروز شاهد افتتاح آن می بودیم.

    🟦 شاهد مدعا اقبال مردم به مناطق همجوار با محل وقوع ۱۵۳ هکتاری شهرک پزشکان یعنی مهرشهر و کلانشهر است حال آنکه به استغاثه های غیر کارشناسانه شهرداری توجهی نشان داده نشده است.

    🟦 شهرداری اهواز ابتدا باید دیوار اعتماد بین خود و سرمایه گذاران را که حاصل سوء تصمیمات از گذشته است را بردارد و شاه بیت این غزل در توسعه دکترین سرمایه گذاری ملموس و محسوس خُرد نهفته است – چراکه باید این واقعیت را درک کرد که مردم بطور کلی بر این باورند که عمر مدیریت ها کم است و یارای پروژه های بزرگ نیستند؛ لذا باید باور پذیری این امر را با توسعه سرمایه گذاری خُرد طراحی و اجرایی نمود.

    🟦 جذب سرمایه های خُرد و اصطلاحآ سرگردان نیز مستلزم اراده برای شناسائی فرصت ها و ثبات در اقدام و عمل است که به سهولت قابل‌ تحقق است.

    🟦 یقینآ این امر شدنی است و ما منتظر برنامه ریزی های جسورانه مدیران عزیز و زبده شهری خود در این رابطه هستیم.

    🔵 ارادتمند داریوش آرمات – استراتژیست.
    ۱۸ آذر ۱۴۰۰

  2. دیدگاه ارسال نمودیم درج نفرمودید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.